Kaartenset

Ook als je kindje nog in de buik zit, kun je al een diep contact opbouwen. De prenatale periode is een van de meest vormende periodes in een mensenleven. Wanneer je dan al liefdevol communiceert met je ongeboren kindje, zal dat een positieve invloed hebben. Sommige vrouwen kunnen dat van nature. Ze praten en zingen alsof hun kindje al geboren is. Maar in mijn praktijk zie ik ook zwangere vrouwen die niet altijd de rust of de tijd vinden om contact met hun ongeboren kindje te maken. Soms staan ze er niet bij stil dat het kindje in hun buik al zoveel meekrijgt van wat de moeder voelt en ervaart. Soms weten ze niet hoe ze dan contact kunnen leggen.

Het is mijn passie om zwangeren bewust te maken van dit contact en daarom ontwikkelde ik de speciale kaartenset ‘De reis die je leven vorm geeft’. Een set met vijftig kaarten. Op elke kaart staat een speciale boodschap van je kind aan jou. Zinnen als:

“Koester ons samenzijn – Geniet volop van mijn aanwezigheid. Het zal onze verbinding versterken.”

“Vertrouw op jezelf” – Vertrouw op je kwaliteiten, dan kan ik dat ook.

“Neem je rust” – Als je gespannen haastig of zenuwachtig bent, dan merk ik dat ook. Doe dus maar gewoon rustig aan.

Kies wanneer jij dat prettig voelt, op gevoel een kaart uit de set. Je zult merken dat je precies de kaart trekt die op dat moment voor jou betekenisvol is.

Wil je een kaartenset bestellen? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina. (Contact)