Over Mij

Mijn naam is Wendy van der Pas. Ik ben getrouwd met Stephan en wij hebben drie zonen: Ies (2008), Swen (2010) en Ross (2013).

Iets waardevols betekenen voor mensen, met name voor zwangeren en vrouwen met een kinderwens, dát is waar ik elke dag weer enthousiast van word. Ik wist niet altijd al wat mijn passie was. In 2002 begon ik mijn eigen schoonheidssalon en daar merkte ik dat de persoonlijke verhalen die mensen me vertelden me meer interesseerden dan hun uiterlijk.

Ik besloot de vierjarige opleiding voetreflextherapie te gaan volgen bij het A.N.Z.N. in Eindhoven en ik volgde de NEI-opleiding bij Jolanda Vleugel. Ik was ontzettend onder de indruk van wat deze therapieën voor mensen konden doen. Dit was het voor mij! De opleidingen leerden me hoe belangrijk een gezonde levensstijl met balans tussen lichaam en geest is. Hoe je het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan aanspreken als die balans even weg is. Ook leerde ik meer werken via mijn intuïtie.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als voetreflextherapeut en een paar jaar later ook als NEI-therapeut. Mijn specialiteit is fertiliteit, zwangerschap en kinderen. Als moeder van drie zonen en door de band met mijn eigen moeder, weet ik hoe belangrijk de connectie tussen moeder en kind is. In mijn praktijk mag ik zwangere vrouwen helpen om bewust zwanger te zijn en contact te maken met hun ongeboren kindje. Ik ondersteun ze door hun fysieke of mentale klachten te verlichten. Ook ondersteunen mijn behandelingen vrouwen die zwanger willen worden. Er is niets mooiers dan zo’n wens in vervulling te zien gaan.

Nog elke dag ben ik blij dat het roer heb omgegooid en voetreflextherapeut ben geworden.