Specialisatie Zwangerschap en Kinderwens

Ben je zwanger en wil je een dieper contact met je ongeboren kindje? Heb je behoefte aan extra ontspanning nu de zwangerschap veel van je lichaam vraagt? Of lukt het niet om zwanger te worden?

Door de hoge eisen die de maatschappij tegenwoordig aan ons stelt hebben we het als vrouw soms zo druk dat we teveel ‘in’ ons hoofd zitten. We zijn druk met werk, huishouden, sport en sociaal leven. Even stilstaan bij onszelf, wat we voelen, hoe het gaat met ons lichaam, daar maken we niet altijd tijd voor. Juist als je zwanger bent of zwanger wilt worden is dat bewust zijn van je lijf zo belangrijk. Jouw liefdevolle aandacht voor het kindje dat zal groeien in jouw buik doet wonderen.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

Zwangerschapsreflexologie: voor ontspanning, bewust contact maken met je baby, verlichting van klachten tijdens de zwangerschap.

Fertiliteit reflexologie: wil je je kans op zwangerschap vergroten, dan is een gezonde levensstijl in de eerste plaats belangrijk. Fertiliteit reflexologie kan een extra ondersteuning zijn en draagt bij aan:

  • Regulering van de cyclus
  • De productie van de eicel
  • De eisprong
  • Verbeteren van doorbloeding

Voetreflexologie kan daarnaast ingezet worden om draaiing van de baby te stimuleren bij een stuit- of dwarsligging en om weeën te stimuleren wanneer de bevalling niet op gang wil komen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op. (Contact)