Training Verbroken Verbinding Massage

Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal. Hoewel je er geen herinneringen aan hebt, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Was je gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of makkelijk? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse? De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby gevoeld hebt. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf.

Met de Verbroken Verbinding Massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen deze eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Wanneer deze patronen door voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering. Om direct een afspraak te maken klikt u op de knop hiernaast.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Verbroken Verbinding Massage? Neem dan gerust contact met me op  (Contact)